Vuurlopen Vuurloop

Vuurlopen
Vuurlopen: letterlijk over hete kolen lopen = empowerment – je grenzen verleggen – persoonlijk leiderschap – je verborgen kracht ontdekken – teambuilding – teamspirit – verscherp je focus – topresultaat behalen – samen grenzen verleggen
 

Je kunt absoluut niets vergelijken met het gevoel van succes, overwinning en persoonlijke kracht die je ervaart bij een vuurloop.
Je leert door focus, flow en overtuigd te zijn van je eigen kracht, hoe je twijfels en onzekerheid omzet in actie en daadkracht. Deze energie en krachtige succeservaring zet je meteen de volgende dag in om je grootste uitdagingen aan te gaan.
We verzorgen meer dan 15 jaar workshops Vuurlopen en Power Breaks voor groepen tussen de 50 en 800 deelnemers. In Nederland, België, Duitsland en de VS.

Als één van de weinige bureaus in NL verzorgen we workshops vuurlopen voor de zakelijke markt.
Als training en consultancy bureau zetten we onze business expertise in om je team een stevige boost te geven. Zij gaan dan met meer gemak en zelfvertrouwen uitdagingen in hun werk aan.

  • Met de vuurloop of Power Break verscherp je de focus, versterk je de winnaarsmentaliteit en de mindset om grensverleggende acties te nemen. 
  • Je leert een krachtige psychologische methode om je denken, durven en doen te versterken. Met als gevolg: meer energie en passie van jezelf en je team om top te presteren.

Workshop Vuurloop en The Power Break
Een bijzondere succeservaring die je de volgende dag meteen in de praktijk kan toepassen.
Onze workshops vuurlopen of Powerbreak kan je gebruiken in een reorganisatietraject, een teambuilding of als aanvulling op een lezing over vergadering. Om een vliegende start te maken, teams te belonen of om de visie en missie naar gedrag en actie te vertalen.


Wie zijn wij
Wij zijn een netwerkorganisatie van senior professionals die in management consultancy, psychologie, trainingen en coaching hun sporen hebben verdiend.Naast de klassieke methodes gebruiken wij tevens onconventionele methodes om echte doorbraken te realiseren.Wij hanteren ‘action learning’ en ‘learning by doing’ om diepgaande en blijvende resultaten te bereiken. Niet eindeloos discussiëren, maar doen. En niet zomaar doen, maar bewust, met hart en ziel actie nemen. Alle professionals waarmee wij werken, hebben een gedegen opleiding op hun vakgebied en zijn persoonlijk gecertificeerd om onze activiteiten te begeleiden.

Opdrachtgevers
Onze klanten gebruiken de workshops om een stevige boost te geven aan hun teams.
We hebben workshops verzorgd voor Tempo-Team, PsyQ, HP EMEA, Microsoft Europe, Centric, Cisco Systems, TU Delft, Gemeente Nijmegen, Gemeente Deventer, Fri-jado, Jong Management, SNS Reaal Groep, RVS verzekering, KLM, Cool Cat, ING, NIB, ABN-AMRO,Medtronic, Novartis Pharma, Abena Healthcare, Sanofi. In België, AXA België, Gemeente Boechout, TÜV SÜD Benelux, Bpost, Wolf Laboratories. Tony Robbins (UPW Rome) en Omega Institute (VS).

We hebben meegewerkt aan Tv-programma’s: Gordon´s Life Style, No more mr. Nice Guy, Try Before You Die (BNN) en Je Echte Leeftijd.

Perfect mind evolution. Positive energy. Manager Bpost Belgium
A great impulse of positivity. Inspiring ways of reaching goals. Manager IT
Team is gemotiveerd en gefocust, met vertrouwen in eigen kracht. HRD-manager Telegraaf Media Groep
We see visible changes in behaviour after the training. IT manager Capgemini
One of the best teambuildings ever! Fully energized. Director Merger & Acquisitions”