Wie zijn we?

Wie zijn wij?
Ons team verzorgt workshops vuurlopen, in een vuurloop loopt u met blote voeten over hete kolen. Wij zijn senior professionals die in management consultancy, psychologie, trainingen en coaching hun sporen hebben verdiend. Het vuurlopen verzorgen we naast de ‘klassieke’ wetenschappelijke methodes om niet alleen te praten en te discussiëren, maar moedige acties te durven nemen, en om echte doorbraken te realiseren.
Wij hanteren ‘action learning’ en ‘learning by doing’ om diepgaande en blijvende resultaten te bereiken.

Team Essential 21 juni 2108 knip
Team Essential Leadership vuurloop 300 deelnemers

Met dit team hebben we een workshop vuurloop verzorgd voor 600 personen! Een woningcorporatie die hun cultuurveranderingen een stevige zetje wilden geven! Van praten en discussiëren naar Durven Doen!

Niet eindeloos discussiëren, maar Durven iets anders te doen. En niet zomaar doen, maar bewust, met hart en ziel actie nemen.

Alle professionals waarmee wij werken, hebben een gedegen opleiding (coach, management consultancy, management en sales trainer) op hun eigen vakgebied en we hebben een vaste kern van mensen die gecertificeerd  zijn als International Certified Firewalk Instructor om onze activiteiten te begeleiden.

http://www.firewalk.nl/wp-content/uploads/2022/10/foto-vuurloop-nijmegen-3c-1

Certified Firewalk Instructor
Certified Firewalk Instructor