Vuurlopen workshop bedrijven – teams met plezier en vertrouwen over hete kolen lopen

Leer in een vuurloop workshop jezelf coachen om over een pad van hete kolen te lopen. Je leert angst, onzekerheid en twijfels overwinnen, door focus, moed en daadkracht. Je ontdekt dat je veel meer kan dan je denkt! geef een stevig zetje aan je zelfvertrouwen om uitdagingen in je werk en privéleven te overwinnen.

Waarom vuurlopen: over hete kolen lopen?

Je verlegt stapsgewijs je grenzen door

  1. Een plank door te slaan. Leerpunt: Focus op je doel, verdwijnt je belemmering. Focus op je belemmeringen, verdwijnt je doel.
  2. Een pijl op je keel te doorbreken. Leer angst voelen en toch moedig actie nemen. Lef en durf.
  3. Een ijzeren stang te buigen met zijn tweeën. Leer samen grenzen verleggen.

Vervolgens loop je veilig en vol vertrouwen over een pad van hete kolen: vuurlopen

Wat levert een workshop vuurlopen je op?

Deze succeservaring levert je de durf, het zelfvertrouwen en de invloed op, waarmee je de volgende dag een positieve impact maakt op jezelf, je team, je klanten en je business.

Waar kun je met je team in Nederland en Belgie vuurlopen?

We verzorgen de vuurloop workshops in

  • Workshop Vuurlopen Den Haag
  • Workshop Vuurlopen Amsterdam
  • Workshop Vuurlopen Utrecht
  • Workshop Vuurlopen Arnhem
  • Workshop Vuurlopen Rotterdam 
  • Workshop Vuurlopen Antwerpen 

Neem contact op met Marvin Sutherland marvin@essentialbi.nl en overleg over jouw vraagstuk en uitdagingen, en vertel wat je wilt bereiken met een vuurloop workshop. Uiteraard zonder verkooppraatjes! Plan een gesprek in via Whatsapp (linksonder deze post)

Workshop vuurlopen met blote voeten over hete kolen in een vuurloop.

Teambuilding? Dat is moeilijker dan ooit! Collega’s die remote werken, Hybride teams, gedetacheerde consultants die zelfstandig werken, thuiswerkers en toch dagelijks heel wat uitdagingen die aangepakt moeten worden en die energie opslorpen. Maar nee, je hoeft dit als organisatie of manager niet lijdzaam te ondergaan! 


Met onze Workshop Vuurlopen je team geef je op één dag tijd je mensen een fikse energieboost. Een adrenaline- en energieshot waar ze maanden mee verder kunnen volgens het motto: denken, durven, doen! Geen lulkoek, maar effectief grenzen verleggen. Niet lullen, maar durven en doen

#vuurloop #Vuurlopen #workshop # firewalk
#vuurloop #Vuurlopen #workshop # firewalk

Workshop vuurlopen – over hete kolen lopen in een vuurloop

Vuurlopen is een krachtige lifechanging workshop voor teams. Je ervaart hoe je door focus, moed en zelfvertrouwen over een pad met hete kolen loopt. Deze unieke succeservaring is onvergetelijk. Je leert als team elkaar nog beter kennen. Je krijgt een nog sterkere verbinding met en vertrouwen in elkaar in het team.
Wat is Vuurlopen?
De vuurloop is een krachtige, buitengewone demonstratie van wat we als gewone mens
kunnen. Je ervaart de immense kracht van je menselijke potentieel. Je leert angst en negatief denken ombuigen in creativiteit, constructieve energie en tastbare resultaten. Niets zweverigs, maar je ervaart de keiharde realiteit van je mentale kracht.
Veilig vuurlopen door gecertificeerde vuurloop instructeurs
We werken alleen met gecertificeerde vuurloop instructeurs die opgeleid zijn door Peggy Dylan, de autoriteit die het vuurlopen naar het Westen gebracht. Oprichter van de SUNDOOR International Firewalking School.
Zij heeft onder andere Tony Robbins opgeleid om mensen veilig over hete kolen te laten lopen.
Q&A: de meest gestelde vragen!
1. Kan je veilig over gloeiendhete kolen lopen? Jazeker! Onze instructeurs begeleiden je stap voor stap bij het opbouwen van je focus, moed en innerlijke kracht. Je energieniveau wordt veel hoger dan de hete kolen.
2. Hoe kan het dat je kunt vuurlopen? Je bouwt de focus, energie en kracht in jezelf op, waardoor je mentaal en lichamelijk sterker wordt en daardoor je grenzen verlegt.
Je bent achteraf verbluft, maar vol energie, euforie en kracht. Je voelt je tegelijkertijd bescheiden, humble maar ook onoverwinnelijk.
Het is rationeel niet uit te leggen hoe het kan. Sommige sceptici beweren dat er zweet onder je voeten vormt. Dat je zo snel loopt dat je niets voelt. Of dat er zich lucht tussen je voeten en de hete kolen vormt. And all that crap.
Dit zijn de beste stuurlui aan wal, de studeerkamer filosofen die zelf hun nek niet uitsteken.
Ik kan zelf na 15 jaar begeleiden van workshops vuurlopen, niet duidelijk uitleggen waarom je met je blote voeten veilig over hete kolen kunt lopen.
Ik weet niet hoe een auto van binnen werkt, ik kan wel autorijden.
Feiten over een vuurloop:
– Je loopt minimaal 5 meter over hete kolen tussen 800°C en 1000°C. Elke waterdruppel verdampt bij aanraking van de hete kolen. Volgens geen enkele natuurwet krijg je genoeg zweetdruppels onder je voeten.
-Tijdens onze opleiding loop je over een pad van 30 meter van hete kolen: in het donker zie je het einde niet eens. Zo intens moet je je focussen. Rennen helpt echt niet.
– Je loopt langzaam met vertrouwde passen over de hete kolen. Elke lucht verdampt in een oogwenk. Bovendien, als je rent over de hete kolen, word je innerlijk gedreven door angst in plaats van vertrouwen en moed

Workshop vuurlopen – over hete kolen lopen in een vuurloop.

Voor wie is de workshop vuurlopen?
De workshop vuurlopen is uitermate geschikt als energiek bedrijfsuitje of als energizer of energieke afsluiting van een congres, seminar of heisessie.
Wat je dolgraag wilt, je toekomstvisie geef je handen en voeten. Je krijgt innovatie en verbetering op het netvlies, tussen de oren en in het hart van mensen, waardoor zij hun handen uit de mouwen steken en daadwerkelijk actie nemen.

Van denken naar durven doen.
Als je geen moedige actie neemt, blijft je visie, innovatie of verbetering een luchtkasteel.

Ga je voor elkaar door het vuur?
Talk is cheap. Heb je het lef om over een pad van gloeiendhete kolen te lopen? Heb je genoeg van praten, overleggen, analyseren en zeuren in je team? Wil je meer actie meer durf en lef?

Dan is deze teambuilding workshop geschikt voor jouw team!

De workshop vuurlopen levert veel op

Voor jezelf zowel privé als zakelijk. Voor je leiderschap, je team en je business.
Door actieve en interactieve oefeningen leer je door focus en moed hoe je grenzen verlegt. Je leert jouw authentieke kracht echt kennen.
Professionele begeleiding bij de workshop vuurlopen.
Je kunt niet zomaar over hete kolen lopen. Al beloven sceptici dat je dat gemakkelijk kunt. Maar de beste stuurlui staan bij het vuurlopen aan de wal. Als je over hete kolen moet lopen, heb je niet zoveel aan hun ongefundeerde mening.
Wij werken alleen met gecertificeerde ‘Firewalk instructors’, opgeleid door Peggy Dylan. Peggy is een van de autoriteiten die het vuurlopen naar het westen bracht. Zij heeft zelfs Tony Robbins en zijn team geleerd hoe je grote groepen mensen op een veilige manier begeleidt om over hete kolen te lopen.
We zijn het enige bureau in NL, België en Duitsland dat grote groepen begeleidt, van 250 tot 600 mensen uit het bedrijfsleven bij het vuurlopen.
Boek daarom uw workshop vuurlopen altijd via firewalk.nl. Dan weet je zeker dat je samenwerkt met betrouwbare en professionele instructeurs.
Veiligheid staat altijd voorop bij onze workshops vuurlopen.